De organisatie
De stichting HalveMarathonErmelo is in november 2016 opgericht. De stichting neemt de organisatie over van Stichting de Ultieme Uitdaging die zes jaar lang de organisatie van de halve marathon van Ermelo op zich heeft genomen.

Door de groei van het evenement en de wens de kwaliteit van het evenement verder te laten groeien, is een nieuwe stichting opgericht. Het nieuwe bestuur bestaat uit een aantal enthousiaste Ermeloërs die de voorgaande editie als deelnemer hebben meegemaakt. Zij zijn enthousiast geworden voor dit mooie, sportieve evenement in hun eigen dorp. Het bestuur ziet mogelijkheden dit evenement uit te bouwen tot het grootste hardloopevenement in Ermelo.

Het bestuur bestaat uit:
Bas-Jan Stoute: voorzitter
Dick van Leeuwen: secretaris
Abel van Willigen: penningmeester

Daarnaast krijgen ze ondersteuning op verschillende gebieden van:
André Knol, Roland van de Kamp en Björn Poelman vanuit de vorige organisatie. Gert Hofsink zal zich  als vierde nieuwkomer in de organisatie bezighouden met PR en sponsoring. Op de dag zelf helpen vele vrijwilligers mee om het evenement in goede banen te leiden.

Algemene gegevens


* RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)/fiscaal nummer: 856849352
* KvK nummer 67146430
* Het post- of bezoekadres van de instelling: Dick van Leeuwen, Rietgansstraat 55, 3853 AJ Ermelo
* een duidelijke beschrijving van de doelstelling van de ANBI: Het periodiek organiseren van een hardloop of ander sportief evenement in de gemeente Ermelo.
Email: halvemarathonermelo@gmail.com
Telefoonnummer: 06-45912866