Nieuws

27-06-2017

De datum van de editie van 2018 is bekend; zaterdag 2 juni zal de achtste editie van de halve marathon van Ermelo plaatsvinden.
We gaan kleine dingetjes veranderen. Zo zullen we ongeveer anderhalf uur later starten. Dat is even goed om nu al te weten.

NOTEER VAST 2 JUNI in jouw agenda. HET doel van 2018 kun je alvast bepalen.


31-05-2017

Jij als deelnemer of vrijwilliger van de halve marathon van Ermelo van 20 mei, kan nu profiteren van ee leuke actie van de organisatie van de Ermeloop.
Schrijf je je in voor 16 juni 2017 dan ontvang je 50% korting op het inschrijfgeld.

De Ermeloop zal gehouden worden op 16 augustus. Woensdagavond. In hartje Ermelo, rondom het gemeentehuis.
Er is een kidsrun van 1 km, een 3 km run en een 10 km recreatieloop. Deze wordt opgesierd door een 10 km wedstrijdloop waar nationale, regionale en internationale toppers aan de start zullen verschijnen.
Aangevuld met wellicht duizenden toeristen, wordt het 1 groot loopfeest op 16 augustus.

Schrijf je in en zodra er gevraagd wordt om een code vul je in: HME2017.

Doe het NU.

20-05-2017

De komende dagen vinden jullie een aantal fotopagina's online.
De eersten zijn van Jack Koning en Johan Nijhof.
Respectievelijk via onderstaande links:

Jack

Johan

15-05-2017

De voor-inschrijving is gesloten. Je hoeft echter niet in paniek te raken als je toch nog mee wilt doen.

Vrijdagavond 19 mei van 19.00 tot 21.00 uur ben je welkom in Het Pakhuis, achter de Molen. Dan kun je jouw startnummer ophalen of kun je nog inschrijven voor elke afstand.

Dat kan ook zaterdagmorgen vanaf half 12.
Voor-inschrijven kan tot een half uur voor de start van elke afstand. Dat geldt ook voor het afhalen van het startnummer.

Vandaag moet je een mail ontvangen hebben met de laatste informatie. Zo niet en heb je je wel ingeschreven, mail ons even op halvemarathonermelo@gmail.com

Bewoners van de Koninginnebuurt en het deel van de Stationsstraat dat wordt afgesloten, hebben een brief ontvangen in de bus. Heb je geen brief ontvangen en denk je dat je met verkeershinder te maken krijgt, mail ons ook even als je vragen hebt.

13-05-2017

Wat zijn we toch blij met al die bedrijven uit Ermelo die onze deelnemers op van alles gaan trakteren. Wat te denken van Albert Hein Ermelo. Die gaan zorgen dat de deelnemers voldoende energie hebben tijdens en na hun prestatie. Zij leveren energiedrank. Toppers.
De lopers die op het podium komen krijgen van Gall&Gall Ermelo een fles champagne. De kids uiteraard kinderchampagne. Daarnaast zal Florado Ermelo hen in de bloemen steken. De snelste Ermelose loper of loopster op de 5- 10 of 21 kilometer ontvangt van Intersport Ermelo een cadeaubon.

03-05-2017

De voor-inschrijving eindigt op zondagavond 14 mei.

Voor ons is voor-inschrijven een genot. We kunnen dan op ons gemak zorgen dat jij je startnummer op tijd per post ontvangt of op kunt halen.

Daarom: wacht niet langer en klik op de knop INSCHRIJVEN en doe mee.

Namens onze 75 vrijwilligers: BEDANKT.

16-04-2017

Komende week start de promotie van de Rabobank Business Run. Cafe de Molenaer en van de Mheen Foodservice gaan bedrijven stimuleren om in te schrijven. Volgens Heni Pijnenburg en Marco van Dijk is het op het evenement bij uitstek de kans om een mooi feestje te bouwen. Marcel Korving van de Rabobank sluit zich hierbij aan.
Daarom bedrijven van Ermelo: 5 lopers en klaar. Wij zorgen voor promotie van jouw bedrijf en met z'n allen wordt het 1 sportief feest.
Op dit moment hebben zich een team van Achmea uit Zwolle ingeschreven, twee teams van fysiopraktijk Ermelo en cafe de Molenaer en weten we dat ook team Polskamp met een grote verrasing gaat komen. Het zal alles te maken hebben met wilskracht.
Zie ook de promoitiefilm onder de knop #HME TV op deze site.

12-04-2017

De spanning neemt toe. We zijn al bijna aan het aftellen en daarbij hoort meer promotie. Want website is leuk, onze facebookpagina heeft inmiddels vele volgers en tweeten is snel gedaan maar ons gezicht is vandaag in Ermelo geplaatst door de professionals van A1-signs uit Apeldoorn. Wat hebben wij toch een super afstandsponsors. Ze staan er allemaal op en jij wordt er nu elke dag aan herinnerd dat het tijd wordt om in te schrijven.
Velen hebben het er over en zeggen: "vanavond"....of dit weekend..... maar stellen het uit.
Niet langer doen. Je helpt ons ontzettend doordat wij gelijk aan de slag kunnen met het organiseren van jouw startnummer, we weten eerder de indelingen (hoeveel startnummers op welke afstand) en we kunnen makkelijker anticiperen.
Genoeg redenen dus om in te schrijven en elke keer wanneer je langs onze spandoeken rijdt te denken: "dat heb ik mooi al gedaan".
Met dank aan slagerij uit de Bosch voor het beschikbaar stellen van de vierkante meters.

10-04-2017

Op ons #HME TV kanaal staat weer een nieuwe videoclip. For men only deze keer.
Maar dames, het oog wil ook wat dus ook jullie worden er beter van.

Ben jij al aan het trainen voor 20 mei? Heb je vragen over jouw voorbereiding? Wij zitten vol met atletiekervaring in ons team en helpen je graag. Een email naar halvemarathonermelo@gmail.com is voldoende.....

Klik op HME TV om de clip te bekijken.

08-04-2017

De organisatie van het hardloopevenement op 20 mei ligt op schema. Dat bleek gisteravond wel na een lange, gezellige, vruchtbare vergadering in de uitverkochte Dorpskamer van Ermelo. Ons honk samen met cafe de Molenaer.
De start- finish, het parcours, het verkeer, de sponsoren, de veiligheid, de vrijwilligers, de p.r..... het passeerde allemaal de revue.
We zijn blij dat het evenement leeft in het dorp. Wie hoor je niet zeggen dat men gaat meedoen. Als vrijwilliger of als loper. Ook de bedrijven staan erachter. Want, zo meldde Dick van Leeuwen en Gert Hofsink namens de p.r. commissie, Albert Hein, de Goudreinet, Bakker Bart, de winkeliers van de Verbinding....ze willen 'wat' doen. Geweldig, zo spontaan iedereen reageert. Hartverwarmend.
Het blijft niet bij woorden. Een kleine 50 mensen bereiden zich voor met de deskundige en gezellige trainers van Loopgroep Visie. Gezoondheidspraktijk Mesrits maakt overuren om de mensen met klachten aan de start te krijgen.
Er geldt maar een ding: een witte lijn van 5 cm dik op de Stationsstraat.
Zeker is ook dat een aantal horecaondernemers na afloop een groot feest willen organiseren. Met van de Mheen foodservice als drijvende kracht. Met artietsen, met gezelligheid. We vertellen er snel meer over. Houdt de nieuwssites in de gaten.

23-03-2017

Komend weekend start de campagne "Your Mesrits Ticket for HME".
Nog niet ingeschreven? Dan moet je vanaf komende  zaterdag tot komende zondag op scherp staan. In het komend weekend zullen namelijk startnummers worden weggegeven.
Hoe? Door een aantal startnummers onder de inschrijvers van komend weekend te verloten.

Maarrrrrrr..... ook het delen of liken van dit nieuwsbericht op onze facebook pagina zorgt er al voor dat je in de race bent voor een gratis startnummer, ook als jij je al ingeschreven hebt dus: aan de slag.

Met deze actie wil gezondheidspraktijk Mesrits jou helpen om op tijd te beginnen met de voorbereiding.
Zij zijn immers DE specialisten in preventieve zorg richting HME. Maar ook als je onverhoopt klachten krijgt in de voorbereiding, kun je op hen terugvallen. Door een loopanalyse te doen. Of door actieve revalidatie. Het Mesrits team is namelijk geboren voor sport en zorgt er voor dat jij 'gewoon' aan de start staat op 20 mei.

Like -deel dit bericht op Facebook en schrijf komend weekend in. Wordt gezondheidspraktijk Mesrits Jouw Way to HME???

18-03-2017

Kan jij door welke oorzaak dan ook niet zelf meelopen op zaterdag 20 mei? Maar wil je wel betrokken worden bij het gezellige dorpsevenement? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. We hebben die nodig in alle soorten en maten. Van medewerker op het inschrijfbureau tot helper in de op- en afbouw. Of vindt je het leuker om na de finish de mensen hun herinnering om te hangen of hen drinken aan te bieden?
Speciale aandacht voor verkeersregelaars. We hebben je echt heel hard nodig.

Meld je aan door een mail te sturen naar halvemarathonermelo@gmail.nl of bel 06-10648642. We ontvangen je met open armen.

04-03-2017

Er bereiken ons vragen over het inschrijven. Wanneer dat geopend wordt.
Nu: weet dat je je kunt inschrijven. Graag zelfs want wij willen graag snel weten waar we aan toe zijn. Hoe sneller jij je inschrijft, hoe meer tijd wij hebben om het jou helemaal naar je zin te maken.

De inschrijvingen lopen, dik twee maanden voor aanvang van het evenement, goed door. Opvallend is dat de Nero Halve marathon de meeste inschrijvers heeft en het aantal vrouwen in de overhand is op dit moment.

Klik rechtsboven op Inschrijven en je ziet een keuze tussen individueel inschrijven of als team. Een team schrijft zich in voor de business run (maximaal 5 deelnemers per team).
Geef je jezelf op voor bijvoorbeeld de tien kilometer en kom je er vlak voor aanvang achter dat je liever toch de vijf loopt of zelfs de 21.....dat kan allemaal.
Het startnummer is zelfs overdraagbaar.....Als je het ons maar even laat weten wanneer je iets wijzigt.

25-02-2017

De informatieavond, afgelopen donderdag, voor mensen die zich verantwoord willen voorbereiden op 20 mei, was zo'n groot succes dat we helaas moeten mededelen dat de groepen vol zitten. Degenen die zich via de mail al gemeld hebben, kunnen nog meedoen. Mensen die zich nog niet gemeld hebben, zullen zichzelf moeten voorbereiden op 1 van de afstanden van de Halve Marathon van Ermelo, 20 mei.

Heb je daar echter vragen over, schroom niet ons een mail te sturen. We willen graag met je meedenken, mail ons op halvemarathonermelo@gmail.com

We danken als eerste onze beide sponsors, Auto Versteeg Buurman en VBV Advocaten maar zeker ook Loopgroep Visie, Michel Eggenkamp van Gezondheidscentrum Mesrits die de lopers fysiek gaat begeleiden, DE digititale nieuwskrant van Ermelo, Ermelo van Nu en last but not least Wim Meijer en zijn personeel die de winkel ter beschikking stelde wat een perfecte ambiance bleek voor dit onderwerp.

22-02-2017

Ze helpen niet alleen jou achteraf uit de problemen, ze helpen ook dat hardlopers zaterdag 20 mei niet in de problemen komen. Onze helden van Your Way to HME.
Klik hier voor #HME TV

21-02-2017

De organisatie van de Halve Marathon van Ermelo komt met haar eigen TV kanaal. Via dit kanaal zullen de deelnemers en supporters op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op sponsorgebied, op trainingsgebied of over het evenement zelf.
In de eerste film legt Harry Petersen uit hoe hij ooit begon met hardlopen en hoe belangrijk het is om dit verstandig te doen. 

Klik hier om de film te bekijken.


16-02-2017

Bereid je met een groepje voor op het loopevenement van 20 mei a.s. Donderdagavond 2 maart starten er drie niveaus: beginners, 10 km en 21,1 km. Gediplomeerde trainers begeleiden je naar jouw doel. We trainen op maandag- en donderdagavond (19.30 uur) en zaterdagmorgen (9.00 uur). Alles mag, niets hoeft. De kosten worden gedragen door onze supersponsors Van Bloemendaal & Verweij Advocaten en Auto Versteeg Buurman. 
Donderdavond 23 februari informatieavond. 20.00 uur. Intersport Ermelo. 
Meer weten of opgeven: mail naar halvemarathonermelo@gmail.com. Of bel 06-10648642

DOEN.

Inschrijven voor 20 mei kan ook.

Schrijf je nu in!